joi, 4 iunie 2015

Vrei să plantezi cu mine?

În ultimul an, nu am avut mai deloc timp de activităţi în afara celor din proiectul meu de suflet! Practic, activam în domeniul ecologiei, dar mai mult de la birou şi mai puţin în fapt. Mi-au lipsit din program acţiunile eco. Şi mi-era ciudă.  De aceea, am spus că pe in curand, oricâtă muncă de organizare va fi, eu tot merg la curăţenie. Ceea ce am şi făcut :)

Am ratat curăţenia din Grădina Botanică de weekend-ul trecut pe motiv de filmare. Însă, sâmbătă dimineaţă, după doar 3 ore de somn, am decis să nu mă las prinsă în mrejele confortului din pat şi am participat la acţiunea de plantare de puieţi de la Ploieşti.  Am mers alături de colegii mei.
Şi a fost atât de drăguţ încât primul lucru pe care l-am făcut când am ajuns acasă a fost să trimit un email organizatorilor că mai vreau şi la plantarea de săptămâna următoare :) . Apoi întregii echipe ca să o invit şi pe ea la acţiune. Data viitoare trebuie să mergem în gaşcă şi mai mare, să ne unim forţele şi să ajutăm la înverzirea României.

Follow Us @soratemplates