miercuri, 22 ianuarie 2020

Ce simboluri putem vedea in jocurile de noroc de tip sloturi?Prima data cand privesti un joc de noroc online de tip slots sau un aparat fizic vei observa simbolurile iconice. Simbolurile pot fi foarte diferite, sunt adaptate tipului de joc, reprezinta „caracterele” din povestea din spatele temei. Fiecare simbol are valoarea sa, ofera si bonusuri in functie de jocul pe care il joci. Popularitatea jocurilor de noroc de tip slots este data si de aceste simboluri dragute. Sunt cam 20 de simboluri in jocurile normale cu trei „roti” care se invart la actionarea butoanelor. Dar sunt 8.000 de combinatii posibile de simboluri care vor aparea la fiecare actionare a butoanelor speciale. Simbolurile au fost adaugate pentru a spori atractivitatea masinariilor offline sau a jocurilor online, sunt foarte diferite astazi si te ajuta sa fii atent la ce se intampla. Simbolistica nu e cea care te determina sa mai joci, cat prezenta lor si senzatia de placere pe care o ai cand astepti sa se opreasca din rotire si sa vezi daca ai castigat.
De-a lungul timpului designul s-a imbunatatit, simbolurile sunt mai multe si mai colorate, mai usor de privit, mai mari, mai interesante. Ce tipuri de simboluri avem in jocurile de noroc online de tip slots? Le avem pe cele standard, care depind de jocul pe care vrem sa il jucam. Aici amintim fructele, simbolurile din cartile de joc. Simbolurile de la inceput pe care le tot vedeai rotindu-se nu isi propuneau sa atraga in vreun fel jucatorul, erau acolo doar pentru a permite jocului sa functioneze. Culorile nu erau asa de importante, simpla prezenta a lor era suficienta, conta ce castigi si liniile pe care le tot urmareai. Mai existau si sunt si acum simbolurile WIN, CASH, 777, 7, BAR, iarasi foarte populare si interesante cand apareau mai multe.
Simbolurile de tip „wild” sunt simbolurile speciale pe care toata lumea le cauta. Ele isi pastreaza pozitia ori de cate ori restul simbolurilor se misca, astfel ca te ajuta sa castigi mai usor. Sunt un fel de joker, inlocuiesc doar primul simbol care determina un jackpot sau un bonus. Unele pot sa stea intr-o singura pozitie mai multe runde, altele se misca si ele. Mai sunt si „sticky wilds”, simboluri care odata ce apar stau acolo cateva runde, astfel ca poti castiga si mai multi bani, dar si wild-uri de multiplicare, care au bonus extra, sunt putine jocuri ce le ofera insa.
In jocurile video avem simbolurile tip „scatter”, sunt si cele mai rare, e greu sa dai de ele, dar daca te joci pe slotscalendar.ro ai putea sa gasesti si simboluri care sa iti aduca bani mai multi. Recenzii, jocuri noi mere, cazinouri de incredere unde castigi bani reali, pe toate le ai la slotscalendar.ro. Avantajul lor este ca nu trebuie sa faca parte dintr-o anumita linie ca sa isi faca efectul, sa te ajute sa castigi. Fiecare astfel de simbol adauga runde in plus, mai multe posibilitati de actionare a simbolurilor castigatoare.
Simbolurile bonus sunt foarte populare si ele, difera fata de un simbol obisnuit, implica efecte vizuale diferite si sansele de castig cresc daca le ai. Simbolurile te determina sa iei anumite decizii cand apar, sa interactionezi cu jocurile. Sunt cele mai cautate pentru ca ai mereu sanse mai mari sa castigi si mai mult.
Simbolurile de multiplicare, sunt reprezentate de numere care indica de cate ori castigi mai mult. Apar cam pe toate jocurile clasice cu mai multe „roti”, cu linii multiple de castig si au devenit o constanta a jocurilor online.
Simbolurile „uriase” sunt cele care ocupa loc mai mult pe display, deci sansele ca sa faca parte dintr-o linie castigatoare sunt mari. Ele pot fi standard, cele mai multe au si un bonus in plus, gasim si variantele wild.

Follow Us @soratemplates