sâmbătă, 17 februarie 2018

De ce trebuie sa tinem cont cand alegem un costum ?

Cu o bogata incarcatura emotionala, botezul reprezinta unul dintre cele mai speciale momente din viata parintilor, care intotdeauna isi doresc tot ce-i mai bun pentru cei mici. Bineinteles, sunt foarte multe detalii care trebuie sa fie puse la punct, dar Andini aduce cele mai grozave produse in acest sens, pentru ca organizarea unui botez sa fie mult mai simpla. Acest eveniment marcheaza momentul in care cei mici primesc oficial darul vietii si isi incep o calatorie cat mai lunga, traditia botezului avand o vechime de cateva mii de ani. Asadar, dupa ce se aleg nasii, perioada ideala a anului, locul, invitatii, meniul si nu numai, trebuie sa se aleaga si costume botez baieti, sarcina care, de obicei, revine nasilor, dar se pot implica si parintii.
Cea mai buna decizie
In cazul baieteilor optiunile sunt foarte simple si clare, diferite costumatii care pot fi inspirate din personaje din desene animate, din filme, carti si nu numai, insa este esential ca acestia sa se simta grozav. De asemenea, pentru ca tinutele sa fie complete se pot alege si accesoriile potrivite, tot de la Andini, adica bratari, lantisoare, botosei, caciulite si nu numai, atat timp cat acestea sunt in concordanta cu produsele alese. In schimb, cum religia este cea care sugereza ca hainutele de botez trebuie sa fie de culoare alba, aici se gasesc mai multe solutii, pentru a fi multumiti toti parintii. Albul simbolizeaza puritatea, insa cei care nu tin atat de mult cont de cerintele religiei se pot orienta si catre culorile pastelate. Totusi, pentru baieti optiunile sunt ceva mai limitate, motiv pentru care parintii nu se bucura de aceeasi flexibilitate de care au parte atunci cand cumpara hainute pentru fetite, insa indiferent de alegerea luata, este esential sa nu fie omise scutecele.
Mai multa libertate
In ziua de azi parintii care aleg costume botez baieti se bucura de mai multa libertate intrucat regulile nu mai sunt la fel stricte, iar traditia este respectata, de obicei, doar in zonele rurale. Totusi, Andini aduce produse care sa multumeasca ambele tabere, fiind mult mai usoara organizarea botezului.
Calitate superioara
Nu in ultimul rand, orice articol vestimentar trebuie sa indeplineasca mai multe criterii, printre care o calitate superioara, astfel incat cei mici sa se simta grozav intrucat intreaga ceremonie este dedicata lor. Asadar, produsele de la Andini nu dezamagesc la acest capitol, fiind confectionate doar din materiale de calitate, iar costumele se aleg in functie de perioada anului. Cu alte cuvinte, este clar ca in lunile cele mai calduroase se prefera cele mai subtiri si ceva mai lejere, precum matasea sau satinul, pe cand toamna si iarna parintii se vor orienta catre bumbac intrucat se pastreaza ceva mai cald si aduce tot confortul necesar.

Follow Us @soratemplates