miercuri, 23 mai 2018

Ce este un ciclu de steroizi?

Cu siguranta ati auzit de multe ori despre respectarea unui ciclu de steroizi pentru a imbunatati performantele sportive. De ce exact este acesta si cum putem sa atingem forma fizica mult dorita prin intermediul unui astfel de tratament?
Ciclu de steroizi definire: un astfel de program este utlizat de catre sportiv pentru a accelera efectele antrenamentelor pentru o perioada de timp. Pe tot parcursul unui astfel de ciclu, sportivul isi administreaza sub supravegherea unui antrenor sau a unui medic steroizi de diferite tipuri si cantitati pentru a putea sa isi imbunatateasca performantele. Pe intreaga durata a unui astfel de ciclu, antrenamentele regulate de o intensitate mare sunt recomandate pentru a obtine efectele scontate. Avand in vedere descoperirile medicale si tehnologice in materie de administrare a steroizilor, un ciclu masa musculara, cum este el denumit in limbaj popular, are o durata mai scurta decat in trecut. Pentru a obtine efectele asteptate, sportivii folosesc steroizi de o calitate ridicata in cadrul acestor cicluri de steroizi, urmate imediat de perioade de odihna scurte pentru a permite organismului sa isi regleze cantitatile hormonale.
Toate aceste cicluri de steroizi sunt unice atat in termen de dozaj cat si de steroizi folositi. Desi la inceput poate parea complicat sa alegeti exact ciclul perfect pentru corpul, greutatea si efectele pe care le doriti, consultarea cu un medic specialist sau cu un antrenor experimentat va poate ajuta sa va dati seama exact ce ciclu de steroizi trebuie sa urmati. Desi exista diferente mari intre aceste produse, toate au un aspect in comun, la finalul lor, din organism sunt retrasi toti steroizii pentru a putea permite corpului sa se adapteze cu noile schimbari si pentru a ii lasa acestuia libertatea de reglare hormonala. Medicii recomanda injectarea saptamanala de testosteron pe intreg parcursul unui astfel de ciclu cu steroizi pentru a forta organismul sa ii sintetizeze mai eficient si pentru a preveni orice fel de dezechilibru hormonal.
Avand in vedere efectele intense ale administrarii unui astfel de ciclu de steroizi, trebuie in primul rand sa va consultati cu o persoana experimentata si sa folositi strict substante originale, de la vanzatori autorizati. Pe langa acest fapt, trebuie de asemenea sa nu uitati de folosirea testosteronului, avand in vedere ca veti soca organismul cu hormoni masculini in cantitati mari, acesta va incerca sa produca mai mult estrogen pentru a atinge echilibrul hormonal, dar daca injectati periodic testosteron, veti putea tine in frau acest fapt si sa obtineti efectele scontate fara prea multe riscuri.
Pentru a evita orice efect negativ, mentineti un ciclu de steroizi sub supravegherea stricta a medicilor si antrenorilor avizati!

Follow Us @soratemplates