vineri, 12 ianuarie 2018

Cateva lucruri interesante despre fotografi

Un fotograf profesionist poate face diferenta in toate cazurile, motiv pentru care este esential sa ii alegem pe cei mai buni din aceasta bransa. In schimb, uneori este dificil sa fie luata cea mai buna decizie intrucat sunt foarte multi si nu toti asigura cele mai calitative servicii, motiv pentru care exista cateva reguli de care sa tina cont orice client.
Experienta
In primul rand ar trebui sa se solicite un portofoliu care sa fie analizat cu atentie, in functie de evenimentul pentru care se doreste angajarea fotografului, fie ca este vorba despre o nunta, un botez, o aniversare, fie o sedinta privata in diferite locuri. Cu cat este mai bogat portofoliul fotografului, cu atat mai bine si tot prin intermediul acestora se poate analiza viziunea, care este important sa fie cat mai apropiata de cea personala.
Aparatura
In al doilea rand, conteaza ca aparatura sa fie de ultima generatie, iar fotografii sa isi innoiasca colectia periodic, astfel incat sa poata tine pasul cu tendintele si sa asigure cele mai bune servicii. Aici este cea mai vizibila diferenta intre cei profesionisti si cei mai putin, intrucat acestia din urma nu vor fi dispusi sa aloce bugete generoase, de cateva mii de euro.
Renume
Bineinteles, intotdeauna trebuie ales un fotograf renumit, precum Laur-Gales, deoarece cu cat acesta este mai cunoscut in bransa sa, cu atat mai bine, deoarece recunoasterea e un semn al experientei bogate si pe aceasta cale clientii vor fi mult mai siguri de decizia luata.
Pret
Nu in ultimul rand, pretul e un criteriu mai putin important de care trebuie sa se tina cont, insa cele mai mici tarife, de regula, pot fi semnul lipsei de experienta. Chiar daca majoritatea persoanelor sunt tentate sa aleaga cele mai bune oferte, acestea trebuie sa se orienteze catre un raport calitate – pret ideal, precum cel asigurat de Laur-Gales.

Follow Us @soratemplates