duminică, 15 octombrie 2017

Smartwatch android

Un ceas inteligent este util in mai multe situatii, fie cand ne aflam la volan, fie intr-o sedinta cand dorim sa verificam mesajele intr-un mod foarte discret, fara sa mai fie nevoie sa scoatem telefonul din buzunar. In functie de modelul ales, acestea pot încorpora diferite functii, iar cine alege un smartwatch Android trebuie sa detina si un telefon care sa ruleze acelasi sistem de operare.
Un aspect grozav
Chiar daca gusturile difera de la o persoana la alta, se gasesc unele modele care sa aduca un aspect grozav, versatil, motiv pentru care dispozitivele pot fi purtate la mai multe tinute, atat casual, sport, dar si elegante. Cureaua poate fi din mai multe materiale, din silicon, cauciuc, metal, plastic si nu numai, in functie de preferinte, iar dispozitivele sunt ideale atat pentru femei, cat si pentru barbati sau copii.
Pentru cei care practica sport
Cei care iubesc miscarea au motive de bucurie pentru ca prin intermediul unui ceas inteligent au ocazia de a-si monitoriza si imbunatati activitatea, indiferent daca este vorba despre jogging, fitness, atletism, baschet, volei, handbal, tenis sau gimnastica. Pedometrul este ideal intotdeauna, la fel si cronometrul sau termometrul corporal, insa nu trebuie omisa nici masurarea batailor pe minut.
Nu il ratacesti
Prin functia antifurt se previne atat furtul, cat si ratacirea ceasurilor, intrucat aceasta presupune emiterea unui semnal sonor atunci cand intervine o distanta mai mare de circa 7,8 metri intre ceas si telefon.
Faci cele mai bune fotografii
Unele smartwatchuri dispun de propria camera foto, insa in majoritatea cazurilor capacitatea acesteia nu este cea mai grozava, dar se permite folosirea camerei telefonului, iar pe aceasta cale pot fi capturate cele mai inedite imagini, in conditii optime.
Cumpara acum
Cine isi doreste un smartwatch Android are la iUni o gama foarte variata, iar pentru ca acesta e un magazin online, sunt de ajuns chiar si numai cateva minute pentru a plasa o comanda, transportul fiind gratuit prin curier daca valorea produselor depaseste 499 de lei. Totodata, clientii au ocazia de a merge in showroom-ul din Bucuresti pentru a testa produsele inainte de a le cumpara, pentru ca decizia luata sa fie cea mai inspirata.

Follow Us @soratemplates