miercuri, 20 septembrie 2017

Lenjerii de lux

Nici nu vreau sa ma gandesc cate ore am irosit in cautarea lenjeriilor de pat potrivite care sa fie ideale in dormitorul meu pana sa ma reorientez si sa apelez la magazinele online. Si acestea sunt foarte multe si mi-a fost greu sa ma limitez la unul singur, insa consider ca am luat cea mai buna decizie cand am decis sa cumpar lenjerii de lux de la CasaNewConcept. Sa achizitionezi online e mai simplu si mai comod ca niciodata, iar pe mine m-a atras faptul ca site-ul e bine organizat, gama disponibila mai mult decat variata, dar si faptul ca politica de retur e una foarte prietenoasa, motiv pentru care se pot returna produsele fara batai de cap daca nu se ridica la nivelul asteptarilor.
Nu am cum sa uit faptul ca preturile sunt si ele foarte bune si mi-am permis doua lenjerii de lux de calitate, chiar daca bugetul meu era destul de limitat. Pe langa preturile bune, am vazut ca erau si foarte multe reduceri de pret, dar si o oferta foarte atractiva, 1+1 gratis, dar nu am profitat de ea ca modelele disponibile nu prea se potriveau in dormitorul meu. In schimb, m-am bucurat de faptul ca daca comanzi produse in valoare de minim 399 de lei, transportul e gratuit prin curier, asa ca am primit acasa comenzile doua zile mai tarziu.
Referitor la produse, acestea se simta inca de la prima atingere ca sunt de cea mai buna calitate, insa nici aspectul nu se lasa mai prejos. Le-am spalat de mai multe ori si nu s-au uzat deloc, asa ca sunt sigur ca se vor prezenta in conditii optime de-a lungul timpului, insa, ce-i drept, eu am si respectat cu strictete toate regulile cu privire la intretinere, ceea ce nu a fost complicat deloc si oricine ar putea sa o faca.
In concluzie, vreau sa recomand tuturor magazinul online CasaNewConcept, indiferent daca vor lenjerii de lux sau din oricare alta categorie, pentru ca preturile sunt atractive, gama e foarte variata, iar produsele sunt de cea mai buna calitate, fiind confectionate din materiale grozave, ce promit cele mai bune conditii.

Follow Us @soratemplates