duminică, 5 aprilie 2015

GUSTUL ESTETICULUI

Bluza alba transparenta, sutien galben fosforescent, ruj rosu, pantaloni albastri, pantofi roz, geanta gri. Ce naiba, esti un curcubeu? Serios… asta am vazut eu zilele trecute la o fata.
Sunt unele fete care chiar nu au acest simt/gust al esteticului. Sunt si baieti dar ei nu au prea mare legatura cu esteticul, cel putin din privinta evolutiei, dar ele ar trebui sa aiba un oarecare habar despre cum ar trebui sa arate inainte sa iasa afara undeva.

Le vezi pe unele cu machiaj pe fata. Nu este nicio surpriza aici. Dar cand te uiti mai atent acel machiaj este atat de prost facut si nepotrivit pentru ea incat esti pur si simplu dezgustat/a de ce vezi. Nu ma pricep eu sa folosesc trusele unei fete de machiaj, dar daca imi cere parerea in privinta combinatiilor de culori, ii spun ce si cum cu un oarecare simt al gustului vizual.
Machiajul strident este dragut doar la unele fete, NU la toate. La fel este valabil si cu machiajul “curcubeu” (cel putin asa ii zic eu), in care machiajul este compus din mai multe culori.

Niste sfaturi pentru fete:
1. Ne place ca sunteti “gatite” dar ce este in plus strica. Intotdeauna.
2. Cu cat machiajul este mai natural, cu atat va placem mai mult. Nimeni nu vrea sa mearga cu un clovn de cealalta parte a bratului.
3. Nu va imbracati in curcubeu. Cum am zis mai sus, ce e mult strica. Este perfect valabil si culorilor.
Puteti folosi o combinatie de culori, dar 2-3 sunt de ajuns. Serios.
4. Nu va imbracati monocolor. Adica toata, din cap pana in picioare, intr-o singura culoare. Nu faceti asta niciodata, eu cel putin, nu vreau sa vad o pitipoanca langa mine. Trebuie sa ai cel putin o combinatie dar si aia sa fie destul de echilibrata. Tu te imbraci toata in roz si-ti alegi pantofi… albi. Pe bune, nu faceti asta. :)

Eu nu inteleg ceva. Sunt unele persoane care NU AU O TREABA cu simtul esteticului. Se uita in oglinda si spun “sunt frumoasa, pot sa ies afara”. Da, e un lucru bun sa te consideri frumos, dar totusi, gandeste-te putin la cum arati. Stiu ca parerea celorlalti nu conteaza dar daca stii ca nu prea le ai cu combinatiile, cauta in reviste niste sfaturi ceva… la prietene etc. Descurca-te, dar nu iesi asa in strada.

Vrei sa atragi atentia asupra ta prin machiaj strident? Mare greseala faci. Nu atragi atentia prin machiaj strident ci prin comportament si personalitate. Crede-ma, mai mult ma atrage o fata nemachiata dar cu o personalitate si un comportament placut, decat una care este extrem de machiata si cu celelalte criterii sub nivelul mediu. Si chiar daca ar fi peste mediu, machiajul strica tot. Dar eh, asta sunt eu. Acum fiecare cu preferintele lui.

Dar cel mai important este ca noua baietilor ne place naturaletea. Tineti minte asta.

Follow Us @soratemplates