sâmbătă, 4 aprilie 2015

EU SI IUBITA MEA – O LUNA DE ZILE

Am avut eu asa o idee, sa sarbatoresc fiecare luna de relatie printr-un articol scris in acest blog. Voi scrie cateva cuvinte  despre relatia dintre mine si Marlena si cum au decurs lucrurile pana in acest moment.
Asta e prima luna de zile.

Fiecare relatie incepe de la momentul 0 (zero), cum este la bnr curs valutar. Acel prim moment in care nu stii ce se va intampla pe viitor, nu stii in ce directie va porni relatia cu persoana de langa tine. Foarte multi se “transforma” in alte persoane de la bun inceput. De ce? Pentru ca “trebuie” sa arati cat mai bine fata de persoana cu care vrei o relatie, sa arati cat mai magnific langa ea. Ideea nu este sa o pui pe ea in inferioritate ca tu sa-i fii superior, ideea e ca tu sa-ti creezi o imagine mai buna a ta, una in care sa arati doar calitatile tale si sa ascunzi orice urma de defect. Trebuie sa fii perfect.

Asta depinde ce fel de persoana este cea cu care vrei sa ai o relatie. Eu de cand am cunoscut-o pe Marlena, mi-am dat seama ca este o persoana directa si ca nu ii plac ocolisurile, asa ca nici eu nu am adoptat metoda asta, de a crea o alta imagine a mea. Pur si simplu am fost eu insumi. Am cateva defecte, dar nu m-am deranjat sa le ascund fata de ea. Bineinteles ca am avut un oarecare control pentru ca ele sa nu domine ceea ce fac, ce vreau sa spun, dar am avut grija sa fiu “cat mai eu”.

Cum ne-am cunoscut? Eh, asta e partea ironica, funny. Cred. Cel putin asa e pentru mine. Pai ne-am cunoscut pe… Facebook. Celebrul site de socializare. Cum am reusit asta?
Printr-un like si comentariu. Fiecare dintre noi avem pe Facebook diferite pagini preferate, care prezinta diferite poze etc. Eu am intrat pe o astfel de poza si am dat un comment. Nu am avut scopul de a primi like-uri, ci am spus parerea mea persoanala fata de acea poza si de textul care era in ea.

Eu nu prea dau commenturi la poze, dar cand o fac, am grija sa spun exact ce gandesc. Si de multe ori doare. Printre persoanele care mi-au dat like a fost Marlena. De fapt acel like a fost dat de pe contul mamei sale de Facebook, dar Marlena a fost persoana in cauza. Dupa ce a dat acel like, mi-a dat add ca prieten. Eu cu putin timp inainte dadusem accept la o alta persoana necunoscuta, o fata. Nu stiu cum m-a gasit, si desi eu nu dau accept la persoane pe care nu le cunosc, am zis sa ii dau ei. Am vorbit putin cu ea, si nu am mai tinut legatura.

Marlena a procedat la fel, mi-a cerut prietenia pe Facebook. Am stat putin sa ma gandesc, sa-i dau accept, sa nu-i dau… si i-am dat. De acolo a pornit totul, pana in prezent. Totul a mers ca pe roate pana acum, ne intelegem foarte bine, vorbim despre toate subiectele posibile. A fost 6 zile la mine in Bucuresti, ea fiind din Galati, si ne vom mai vedea iar fizic peste putin timp. Deocamdata ne multumim cu webcam. Da, este o relatie la distanta. :D

Follow Us @soratemplates