luni, 6 aprilie 2015

DE CE SE UITA BARBATII DUPA FEMEI?

Ok, stim foarte bine ca toti barbatii, fara exceptie, se uita dupa femei pe strada. Poti sa fii un om normal, poti sa fi un politist, poti sa fi chiar si un preot. TOTI ne uitam dupa femei. Dar de ce? Multi nu stiu raspunsul dar am sa incerc sa-l dau eu.

In milioanele de ani de evolutie barbatii au cautat partenere potrivite pentru a transmite “samanta” lor mai departe. Ca viitoarea generatie sa fie mai buna decat cea curenta, masculul cauta, cerceta, analiza orice femeie din jurul lui, si norocoasele erau doar cele mai potrivite din punctul lui de vedere.
In general femeile voluptoase erau cele alese pentru ca erau cele mai potrivite pentru a da nastere unui copil sanatos. In anii care au trecut, chestia asta ni s-a impregnat in creierasul nostru dragut si nu conteaza daca sunt imbracate in echipamente de protectie sau in cele mai sexy hainute.

Cautam femele potrivite, din punct de vedere genetic pentru cerintele noastre, pentru a duce generatia noastra mai departe. Din cauza asta ne uitam la sani, ca sa vedem capacitatea femelelor de a alapta pruncul, ne uitam la picioare si fund, care au legatura cu bazinul, ca sa vedem capacitatea femelelor de a da nastere. Chestia asta este in mostenirea primita de la cei dinaintea noastra.

Dar bineinteles, ca asta e doar un factor. Un alt factor este gustul frumusetii. Ne place ce e frumos, si cand vezi o fata superba, e ceva normal sa o admiri. Dar odata cu evolutia noastra s-a schimbat si definitia frumusetii. Acum 100 de ani o femeie voluptoasa era frumoasa si potrivita sexual pentru un barbat, iar femeile slabe erau alungate, date la o parte.
Azi, noi barbatii ne uitam dupa femeile subtiri pentru ca asta este imaginea creata de massmedia. Peste tot vezi modele, reviste despre modele, stiri despre modele, si toate subtiri.
Acum ce este peste media marimii taliei a unui om normal… este urat. Din pacate asta e parerea multora.

Revenind, barbatii au privirea periferica la un unghi de aproape 15-20 de grade. Femeile au peste 100 de grade, uneori chiar si 180 de grade. Adica daca se uita drept, au capacitatea sa vada clar ce se afla si in stanga, si in dreapta privirii.
Noi cu doar 20 de grade de vedere periferica, nu ne prea descurcam. Si trebuie sa o facem cumva. Ne uitam mai atent. Da, intoarcem capul si privim mai atent ce am vazut acum 3 secunde.
Noi trebuie sa intoarcem capul dupa femei ca sa le putem observa, femeile nu au nevoie sa faca asta cand se uita dupa barbati. Din cauza asta ele nu prea sunt prinse in act si noi cam intotdeauna.

In medie, o femeie se uita dupa 2 barbati pe zi, cam un minut jumate pentru fiecare. Barbatii se uita cam dupa 8 femei pe zi, cam 2 minute la fiecare.
Eu cred ca femeile se uita dupa mai mult de 2 barbati, doar ca nu au fost prinse :D .

Follow Us @soratemplates